Gæstebog

Velkommen til min gæstebog

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Kasper B, d. 30-05-2011
Jeg er netop startet hos Vera, og det er første gang, jeg oplever en massør, der tager fat, og rammer de muskler det handler om. Jeg kan varmt anbefale Vera :-)
E-mail:
Skrevet af Lone Christensen, d. 07-11-2010
Har i en årrække fået massage af Vera ca 6-8 gange årligt og det betyder, at jeg i dag ikke har de store problemer med mit muskelkorset. Vera udfører en særdeles grundig og dybdegående massage hver gang og ta'r udgangspunkt i den enkeltes problemstillinger, derfor kan jeg på det varmeste anbefale Vera's massage og rent forebyggende er det en rigtig god investering.
Lone Christensen
Skrevet af Nicole Jensen, d. 08-09-2010
Havde haft ondt i hovedet længe sådan on off samt summen i fingerne når jeg fx cyklede. Fik anbefalet at prøve massage af Vera, som laver behandlende massage_ altså tager fat og kommer i dybden.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe efter 75 min havde jeg ingen hovedpine eller summen i fingerne. Vera fandt steder på min krop jeg ikke vidste fandtes, hvor jeg havde spændinger. Kan på det varmeste anbefale et besøg hos Vera, hvis du vil gøre noget godt for dig selv. Jeg har selv købt et klippekort så glæder mig allerede til næste gang.
E-mail: